Karriär

Kan du tänka dig en framtid med oss?

Illustration med människor som bestiger ett berg. med texten Framåtanda. Framfötter. Framtid.

Vi vill inte vara en av de största arbetsgivarna, däremot vill vi vara en av de bästa. Vi värdesätter naturligtvis engagemang och professionalitet hos våra medarbetare, men vi vet också att man måste ha balans i livet för att kunna göra ett riktigt bra jobb.

Framåtanda är ett av våra ledord och som en del i byråns utveckling söker vi ibland nya medarbetare med specifik erfarenhet och kompetens. Vi annonserar då här, men följ oss gärna på Linkedin för att få löpande uppdateringar om lediga tjänster. 

Även om det inte finns någon utannonserad tjänst är du givetvis välkommen att höra av dig till oss. Om du är intresserad av Fram och vår verksamhet så är vi förmodligen intresserade av dig. Vi antar då att du har ett stort intresse för juridik, att du förstår hur den fungerar i ett sammanhang och att du enkelt kan förklara komplicerade frågor för andra än jurister. Likt oss drivs du av arbetsglädje och missar inte en chans att lära dig nya saker. Sist men inte minst värdesätter du en familjär stämning på din arbetsplats.

Låter det som att vi ser på saker på samma sätt? Hör i så fall av dig till
karriar@framlaw.se.