Internationellt

Fram är medgrundare till och aktiv medlem i Ally Law – ett globalt nätverk av advokatbyråer.

Karta på världens länder som symboliserar vår internationella koppling.

Ally Law

Vi agerar på en internationell spelplan. När vi etablerade vår verksamhet i Lund 1988 hade vi ingen tanke på att världen skulle bli vårt arbetsområde. Men världen förändras, och så gör även vi. Idag är avtal och förhandlingar lika ofta på engelska som på svenska och vi kryssar ständigt mellan olika rättssystem, både inom och utanför EU.

Från Lund och Stockholm stöttar vi dagligen våra svenska klienter i deras verksamhet runtom i världen, samtidigt som vi hjälper företag från världens olika hörn att etablera sig eller driva verksamhet i Sverige. Och skulle det inte räcka med vår egen kompetens, kan vi ge dig så gott som hela världen.

Redan 1990 var vi med och startade ett internationellt nätverk. Det heter numera Ally Law och består av ca 75 advokatfirmor som handplockats och som förenar god service och höga kvalitetskrav med en förståelse av affären.

Totalt kan vi erbjuda dig ca 2800 jurister i mer än 40 länder. Jurister som inte bara har specialistkunskap inom sitt eget lands juridik utan även en naturlig och djup förståelse för den kultur, branschpraxis och affärskutym som råder inom deras respektive område.

Det som gör vårt samarbete med advokaterna i Ally Law speciellt är att det inte bara är på pappret. Vi jobbar tillsammans med våra kollegor runt om i världen, känner dem väl och kan ofta få de råd våra kunder behöver via ett enkelt telefonsamtal.

Så nästa gång du behöver affärsjuridisk kompetens ute i världen, tänk på att det räcker med ett samtal till oss. Resten tar vi hand om.

Karta på världens länder som symboliserar vår internationella koppling.