Om oss

Fram Advokatbyrå grundades 1988 av Dan Lindmark och Björn Welinder – då som Advokatfirman Lindmark Welinder. I samband med generationsskifte under 2023 ändrades namnet till Fram.

Vi erbjuder rådgivning inom svensk och internationell affärsjuridik. Vi arbetar med såväl start-ups, familjeföretag, stiftelser, föreningar, offentliga förvaltningar och börsnoterade bolag. Enkelt uttryckt innefattar vårt erbjudande en kombination av expertis inom kommersiell kontraktsrätt och specialistkompetens inom ett antal rättsområden och branscher.

35 år i branschen har gett oss djup kunskap, omfattande erfarenhet och inte minst perspektiv. Perspektiv på juridiken, på affärslivet och på människorna. Vi har också perspektiv på det globala. Som medgrundare till nätverket Ally Law har vi stark internationell förankring. Om inte Sverige skulle räcka, kan vi ge dig en snabb gräddfil till affärsjuridisk expertis runt om i världen.

Inte nog med det. Genom åren har vi utvecklat ett arbetssätt och värderingar som skapat stora förtroenden hos våra klienter. Allt vi gör bygger nämligen på förtroende. Det ligger i vårt DNA att hela tiden sträva efter mer, att visa omsorg utöver det vanliga, att vara tillgängliga, att ge allt. Allt, med fokus på kvalitet och långsiktighet. 

Förtroendeuppdrag hos oss innebär att du alltid vet vem som utför arbetet och vem du kan vända dig till. Men ibland kan det krävas arbete i team. För att kostnadseffektivisera, för bättre tillgänglighet och för snabbare leverans. 

Vi sätter en ära i att arbeta med det juridiska hantverket. Vi säljer inga massproducerade standardlösningar. Varje företag är unikt, och varje situation är unik. Vi är samtidigt ödmjuka inför komplexiteten på affärer och de allt högre krav som ställs på företag. Därför har vi som ett orubbligt krav att vi ska leverera affärsnytta och tydliga råd. Prisvärda råd. Råd som du kan agera på och som är rätt för just din affär. 

Men nog om oss. Vårt arbete handlar trots allt om våra kunders verksamheter.  Kanske även din? Läs gärna vidare och se om vi matchar behoven. Eller, varför inte slå en signal?