Vägen till den kanadensiska marknaden

Våra kollegor på Ally Laws medlemsfirma Torkin Manes LLP i Toronto har publicerat en affärsjuridisk guide, som ger en allmän översikt över de centrala juridiska frågor utländska företag och organisationer bör känna till när de vill göra affärer i Kanada. 

I guiden ges, ur ett praktiskt perspektiv, översikt över affärslivet i Kanada. Bland annat informeras om kanadensiska företagsstrukturer, skatterättsliga och arbetsrättsliga regler, fastighetsköp samt skydd av immateriella rättigheter såsom patent och varumärken. 

Guiden ersätter givetvis inte den specifika juridiska rådgivning du behöver för att starta upp en affärsverksamhet i Kanada, men den ger en god utgångspunkt inför kontakten med din Ally Law-firma när du är redo att upptäcka den kanadensiska marknaden. 

Läs gärna vidare i guiden Doing Business in Canada: A Legal Overview, som du enkelt laddar ned med hjälp av länken nedan. 

Fler business guides hittar du på Ally Laws hemsida genom att klicka HÄR.

Genom nära samarbete med våra kollegor i Ally Law kan vi på Fram Advokatbyrå öppna dörrarna för dig och din verksamhet till etablering utomlands och stötta dig med affärsjuridisk expertis från hela världen. Exempelvis i Kanada. 

2023-10-05

Artikeln ovan är publicerad i informationssyfte och är inte att betrakta som juridisk rådgivning. Om artikeln citeras eller återges ska källan anges.